Het was heel erg gezellig: op Kerstavond werd op een hele simpele manier het Kerstverhaal uitgebeeld. Niet omdat wij een Christelijke instelling zijn, maar om de kinderen duidelijk te maken wat Kerst betekent.
En natuurlijk ook omdat de kinderen het heel leuk vinden om toneelstukjes te spelen.

Kerst ochtend was er een speciaal ontbijt, bestaand uit verschillende soorten brood, Nutella, kaas en jam. De kinderen mochten zelf pakken en er was chocolademelk.
Peter en Margreet waren om 6.30 uur begonnen om de tafels gezellig te versieren en het ontbijt neer te zetten. Vanuit Nederland hadden zij Kerstchocolaatjes, Kerstservetten en kleden meegenomen. Het zag er gezellig uit.

In de ochtend kwamen er twee kerstmannen Ranga (onze chauffeur) en Rushi (klusjesman/portier) zij deden dit ontzettend leuk en voor iedereen was er een cadeautje onder de boom vooral de kleine kinderen waren zo nieuwsgierig wat er in hun pakje zou zitten en zij vonden het zo spannend met de kerstman en de cadeautjes .

Ieder kind heeft een set nieuwe kleding gekregen. Ze zijn hier zo enorm blij mee! Wij proberen voor de kinderen allemaal met kerst een nieuwe set kleding te kunnen kopen die gebruiken zij dan 1 jaar voor netjes en daarna voor gewoon gebruik.

De lunch hadden wij besteld zodat onze kokkin Shanthi ook vrij was, er was kip biryani en witte rijst, sambar een groente curry en iets zoets, iedereen genoot en er werd heel veel gegeten, de kinderen van het hostel waren ook in Tulip Garden voor de lunch en ook alle college kinderen waren er, slechts
een paar met een baan konden niet komen omdat zij moesten werken. Er waren 120 personen aanwezig, ja gezellig druk!

Het was een prachtige en zeer gezellige Kerst helaas maar 1 dag Kerst hier en dat was zo om, de kinderen hebben allemaal heel erg genoten.

Oudejaarsavond daar wordt hier niet veel aangedaan, en ook 1 januari is hier niet echt iets bijzonders.

 In Tulip Garden hadden wij bezoek van Italiaanse tandartsen en clowns, de tandartsen  hebben in twee dagen onze kinderen nagekeken en ze behandeld.
Op zondagochtend, nieuwjaarsdag kwamen zij nog een keer op bezoek en gaven een prachtige
voorstelling dat was een geweldige verrassing en een hele leuke, vrolijke start van het  nieuwe jaar .

Wij wensen u een heel Mooi en Goed Nieuw Jaar in goede gezondheid,

Heel veel dank voor uw geweldige hulp en steun ,

Lieve groet van alle Tulip Garden kinderen en staf,

Bestuur Stichting Derde Wereld Hulp,