18 december zijn Keerthi en Ranga getrouwd in Tulip Garden.

Op een zondag, zodat alle college kinderen er ook bij aanwezig kunnen zijn, zijn Keerthi en Ranga getrouwd. Ranga en Keerthi  zijn beiden opgegroeid in Tulip Garden.
Ranga werkt bij ons in Tulip Garden als chauffeur en Keerthi werkt op een kantoor. Ze
hebben zelf geld bij elkaar gespaard voor alle kosten van het huwelijk.

Alle kinderen, ook van het hostel, en personeel zijn uitgenodigd. Keerthi haar oom en broer waren aanwezig. Verder waren er ook vrienden van Ranga en Keerthi. net als collega’s van KEerthi haar werk bij het huwelijk.


Keerthi en Ranga hebben een soort tent gehuurd, en eten voor een lunch geregeld.

Voor het huwelijk zijn er drie dagen van speciale Hindoe tradities zoals het insmeren van armen en benen, het geven van bananen aan de bruid met een meisje naast haar en aan de bruidegom met een jongetje naast hem. Het insmeren onder gezang van mensen uit het dorp hier mag alleen door getrouwde mensen gedaan worden. En er wordt  rijst met gemalen sandalwood over hen heen gestrooid .

Er waren rond de 400 mensen voor de lunch bij het officiƫle deel minder
mensen.

Heel veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de cadeaus voor Ranga en Keerthi, zij  en waren erg blij met alle cadeaus zoals, borden, bestek, bekers, maar ook een elektrische rijstkoker en bedden met een goed matras en goede kussens.


Heel veel dank namens Keerthi en Ranga, zij wonen hier in het dorp Buthumillipadu. Voor ons is dat erg prettig: de chauffeur zo vlakbij.