Wat geweldig dat wijn Tulip Garden met hulp vanuit Nederland laptops hebben kunnen aanschaffen. Zo kunnen onze kinderen on line de lessen volgen. Immers de scholen, colleges en universiteiten zijn nog steeds gesloten. De kinderen verblijven dag en nacht op Tulip Garden. Niet leuk voor hen en ook niet voor de staf. De andere colleges zijn wel bezig met inschrijvingen en toelatingsexamens, maar nog niet gestart. De kinderen leren dus on line. Het is zo  leuk te zien dat de grote kinderen de kleintjes helpen.

Het technische college in Vijayawada is wel geopend. Daarom kunnen Prem, Lokesh en Dileep naar school.. Natuurlijk volgt er een uitgebreid afscheid, want het is voor hen een hele nieuwe stap. Met alle bagage staat klaar. Incl.de emmer  om je me te wassen en om je was in te doen. En natuurlijk een ijzeren kist voor de kleding ed n met een  goed  slot .De kist is van ijzer, tegen de muizen. Ze hebben samen een kamer.. De kamer voor twee personen.  Overdag ligt de matras opgerold op een plank en wordt voor de nacht uitgerold op de grond in de kamer passen precies twee matrassen op de grond.

Mede dankzij ook door de opbrengst uit de kringloopwinkel de
Tulp in Ouderkerk hebben we de kinderen in de sloppenwijken van Vijayyawada kunnen helpen met melkpoeder. De zusters namen de melkpoeder graag in ontvangst.

Met grote regelmaat helpen we ook  de mensen in ons dorp Buthumillipadu met groente e.d.

 

Ondertussen is er ook hard gewerkt om rondom de stal  nieuw muskieten gaas aan te brengen. Er zijn zoveel muggen in de regentijd.