De kinderen en staf van Tulip Garden waren heel blij met de komst van alle gasten uit Nederland.  Ron en Elles Manshande zijn weer aangekomen!  Zo ook Marjo de Jong, ze blijft 3 weken bij ons. Met dezelfde vlucht kwam Lata Maddipati voor 2 dagen op bezoek.

Lata is een arts van Indiase afkomst, zij woont en werkt in Amerika. En daar zijn natuurlijk Dick en Selma van Ee, Marjo Valkier en Arjan Steur. Eerder deze maand kwamen Joost van Coeverden (jongste zoon van Margreet en Peter) en zijn lieve vriendin Shosha Dekker bij ons.

Marjo de Jong heeft een handige electrische naaimachine gekocht voor Tulip Garen, en die is nu volop in gebruik veel herstel werk.Jaya kan er ook mee werken en er zijn ook kinderen in geinteresseerd.

Vandaag is het zondag, de enige vrije dag voor de kinderen. Tijd voor sport, spel en patat! De kinderen zijn er gek op! En dan op tijd naar bed, want volgende week wacht hen een drukke schoolweek, want ze hebben examens!

Aan alle bezoekers: heel erg veel dank!