Het is bloedheet in India. De kinderen zijn allemaal thuis, want het is schoolvakantie. Gezellig zoveel kinderen thuis. Overdag  blijven ze zoveel mogelijk binnen, want de temperaturen lopen op tot 48 graden. Gelukkig is Marjo de Jong er om spelletjes te spelen en Margreet en Peter te helpen.

Dan is er geweldig nieuws:  Naga Jyothi is klaar met haar degree Social Studies. Ze heeft direct een baan aangeboden gekregen, omdat zij steeds geweldig hoog scoorde, veel inzicht heeft . En dat terwijl zij  nog niet  eens de uitslag heeft van haar examen!

Twee zondagen per maand komt zijn naar Tulip Garden als counselor.

Pavani heeft een baan gevonden in een schoonheidssalon, een zgn Beauty Parlour. Ze is zeer gelukkig. Ze leert nu ook haren knippen en is zeer behendig in het zetten van heen tatoos.