16 december vond de eerste bruiloft plaats in Tulip Garden van Hanuma en Chandana. Al het personeel en kinderen van Tulip Garden hebben hard  gewerkt om Tulip Garden prachtig te versieren . Ook door het hele dorp hingen slingers van wit en rode harten.
‘s Morgens kwam er een groep muzikanten die zeer  luide muziek maakten zodat
het hele dorp kon meegenieten en horen dat de bruiloft begon. Helaas was het heel slecht weer veel regen en storm,dat was erg jammer. We  hadden gelukkig de tent omgeruild voor een waterdichte tent en extra stokken . Wij hadden drie dagen bijna geen stroom en geen zon dus ook geen zonne energie ,en dus ook geen warm water.
De foto,s zijn niet heel erg mooi geworden ,erg donker. Zodra het mooi weer is willen wij nog foto,s buiten maken. De bruid en bruidegom zagen er prachtig uit. Ook de bruidsmeisjes en kleine jongens. Zij mochten de sleep dragen.

Er was eerst een dienst daarna de lunch er was gekookt voor 1000 mensen Het feest na de lunch moest binnen gebeuren kon niet in de tent te veel regen te koud en te veel storm. Helaas was het binnen mooie foto’s te maken.

Chandana en Hanuma hebben genoten .
De staf,kinderen en wij zijn trots dat alles goed is verlopen,mede dankzij
de financiele steun van veel mensen die special voor dit doel geld hebben
overgemaakt hebben wij dit zo kunnen realiseren.
Heel heel veel dank hiervoor. Geweldig

Hartelijke groet uit Tulip Garden,