Stichting Derde Wereld Hulp (SDWH) in Vijayawada, India, bestaat uit Tulip Garden  Home en Hostel. TG Home is het tehuis voor ca. 80 weeskinderen. TG Hostel is het tehuis voor meisjes uit de allerarmste gezinnen in de omgeving. TG Home is zeer zelfvoorzienend en daarmee duurzaam.
TG Hostel staat momenteel op een andere locatie in een  gebouw dat wordt gehuurd. SDWH heeft
derhalve besloten het hostel te gaan verplaatsen naar het terrein van TG Home. Beide huizen op één terrein biedt veel voordelen: geen reistijd, snellere communicatie, geen huur meer en efficiënt gebruik van zonnepanelen en waterzuivering. Beide zullen meer zelfvoorzienend zijn en we versterken de duurzaamheid en zelfstandigheid van heel Tulip Garden. Met de bouw van het hostel is inmiddels begonnen en de bouw vordert gestaag. Gelukkig is Peter van Coeverden bijna permanent bij de bouw aanwezig om er op toe te zien dat niets fout gaat. Alvorens te beginnen met de bouw moest het land worden opgehoogd met heel veel zand en grint. Inmiddels is de eerst paal geslagen. In aanwezigheid van Annet  en Leo Senft en Marjo de Jong.