Er werd al vele weken naar uitgekeken. Maar eindelijk was het dan zover! Kerst 2014. In Korukollu werd dit o.a. gevierd met een heerlijke maaltijd voor de kinderen en een aantal ouders of familieleden.  Het eten voor de 160 kinderen en zo’n 60 ouders was gemaakt op Tulip Garden.

En natuurlijk na het kerstspel was er cake voor de kinderen en de ouders die konden komen, De ouders die er niet bij komen zijn waren ver weg aan het werk,. Het personeel en de leerkrachten ook father Anand waren aanwezig. Het was erg sfeervol en erg gezellig iedereen genoot volop. De cadeautjes die de kerstman had meegenomen  zouden  pas op kerstavond aan de kinderen gegeven Wel kreeg iedereen alvast een set nieuwe kleding. De kinderen waren er erg blij mee.

Ook in Asha Jyothi, was het erg gezellig. En was zagen alle kinderen prachtig uit !!Ook hier natuurlijk de kerstman,er waren dansjes,taart en cadeau,s en natuurlijk een heerlijke maaltijd  .

In Tulip Garden begon de dag  met een  lekker ontbijt. Om tien uur kwam de Kerstman. Iedereen mocht bij de kerstman komen en alle kinderen kregen een cadeau en een toespraakje van de kerstman.

En er werd een heerlijke lunch bezorgd,want al het personeel was vrij behalve Ashok de man die voor het vee zorgt en Prasanti wilde graag bij de baby blijven.

Om 16.00 was er cake en daarna werd het kerstspel opgevoerd door de kinderen,dat was weer een enorm success het was al opgevoerd op het kersfeest van het personeel vorige week zondag. alle kinderen waren nu thuis. De grote jongens deden mee zij waren de schapen in het kerstspel. Venkatesh een van de kleinste jongens en Ali waren oa de schaapherders dat was erg grappig.

Het avond maal bestond uit de rest van de lunch er was nog ruim voldoende.

En om 20.30 was het stil iedereen was moe na deze zeer geslaagde dag. De kinderen waardeerden het bijzonder dat wij bij hen waren dit jaar.

We danken alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt er voor de kinderen een speciale kerst te maken.