Sinds july 2014 is Swartha bij ons komen wonen een meisje van ongeveer 16 jaar oud en zwanger, zij kwam bij ons via de childline. Swartha was nog niet eerder naar een arts of ziekenhuis geweest.

Zij is 24 september bevallen van een heel klein jongetje 1500 gram . De baby van Swartha mochten wij vandaag uit het ziekenhuis ophalen, omdat hij goed drinkt. Hij was nogal afgevallen maar weegt nu weer 1500 gram,dat is zo klein.

De baby heeft de naam Thomas gekregen en wij noemen hem Tom. Iedereen  vindt dit erg leuk. Ooit hebben we een poppenbed gekregen van de timmerman daar hebben wij nu een mooi bedje van gemaakt.

Tom moet iedere twee uur drinken. Daarom  hebben  we een mevrouw uit het dorp aangenomen die eerder in een baby tehuis heeft gewerkt. Zij komt hier iedere nacht,en overdag verzorgt Prasanthi met Mary nurse en de jonge moeder Swartha de baby.

Swartha kan dit absoluut nog niet zelf doen. Dat moet ze allemaal nog leren.