De kinderen hebben in Tulip Garden een schattig keukentje gekregen,gemaakt door Leo Senft en nu is er ook een tafel en 4 krukjes bijgemaakt van rest materiaal door Bas van Leeuwen en Sjaak Versluis.DSC00950

Het is heel erg leuk en de kinderen spelen er enorm veel mee,ook het personeel vindt het enig.

Dit weekend g zijn er twee nieuwe gasten aangekomen op Tulip Garden. Ron en  Elles Manshande ,de sponsors van 5 kinderen hier in Tulip Garden.

 

 

 

Wij hebben dit jaar een goede black gram oogst. Dit groeit op het rijstveld na de rijst,het wordt ingezaaid voordat de rijst wordt geoogst.

Na de blackgram ligt het stil tot de regentijd. Op 1 rijstveld hebben wij water gekregen voor een tweede oogst,de helft in deze regio heeft dit gekregen van de government omdat er een slechte oogst was en is er extra water vrijgegeven voor een tweede oogst.

Het oogsten van onze rijst is  een zeer stoffige klus. Maar dan heb je ook wat: een geweldige oogst 110 zakken van 45 kg. Met de complimenten aan Govind, die hier hard voor gewekt heeft. Hij is de man van Mary nurse onze verpleegkundige.