Het is vandaag zondag, maar van ‘n rustdag is geen sprake. Onze kok Shanti heeft twee dagen vrij, zij heeft hard gewerkt met zoveel gasten en kinderen.En dat 7 dagen per week .Daarom helpt Marrie Versluis ook nu weer met het schoonmaken van de groente en dat is veel ! Choekamma en Koti werken dit weekend  in de keuken .

De timmermannen kwamen de ramen en deuren voor het nieuwe huiswerklokaal brengen zij hadden hun ontbijt bij zich.

We hebben in Vijayawada een bedrijf gevonden dat  biogas installaties kan maken.  Ze hebben er veel ervaring in, ze hebben er al zo’n 500 gemaakt. Het gas wordt hier steeds duurder en het zou daarom een goede oplossing voor het koken.

We hadden geluk dat er in de buurt een grote haper aan het werk was. Die hebben we besteld om alvast de gaten in de grond te maken. Dus die begon vandaag  half acht.

Je moet hier altijd direct gebruik maken als er zich zo iets voordoet , want anders moet je misschien weken wachten voor er hier zo’n haper weer  in de buurt is. Ze komen niet alleen voor zo’n klusje helemaal naar ons afgelegen dorp.

Ook is er op dit moment zand te koop kwam ook alvast.

Er zijn nu ook makkelijk werkers te krijgen,er is geen werk op het land nu de meeste mensen hier in het dorp zijn nu thuis.

Dus wordt ook de mesthoop al uitgezocht echte mest op een hoop de rest wordt afgevoerd,zodat wij evt. snel kunnen beginnen met de biogas installatie laten maken,het voorbereidende werk is gestart, nu alles voorhande hier is.

Onze werkers zoals Gopy en Govind vinden het geweldig wanneer dit allemaal lukt. Ze   zijn nu vandaag op hun vrije dag gewoon aan het werk, want ze willen hier graag aan mee helpen.

Het is fantastisch om te zien hoe al onze wernemers zich als deel van de Tulip Garden family voelen en gewoon zonder vragen komen helpen.

Het is vandaag zondag je hebt er gewoon geen erg in. alleen zijn de meeste kinderen thuis. Hoewel de kinderen die naar de government school gaan moeten vandaag ook naar school,j a 7 volle dagen in de week !!

groeten van Margreet van Coeverden