Het is een drukke Januari maand geweest op Tulip Garden. Veel bezoek van vrijwillgers die hebben mee gewerkt op Tulip Garden.

Astrid van Leeuwen en Ria Ganzinotti zijn hier drie weken geweest .  Ria Ganzinotti heeft ook veel geholpen met het vermaken en verstellen van kleding . Beiden hebben ze ook  iedere dag geholpen met het lezen en huiswerk maken van de kinderen. En ‘en passant’ ook alvast de Paaskaarten met de kinderen gemaakt. Fijn al deze hulp.

Er zijn weer heel wat fruitbomen geplant op Tulip Garden.

 

 

Afgelopen 27 jan is Monique Udo weer naar huis vertrokken. Monique heeft weer muziekles gegeven, het wat ontzettend leuk  voor de kinderen. Het was jammer dat er veel minder tijd was dan anders,  omdat de kinderen ook op zondag naar school moesten, nu omdat er zoveel gestaakt is vorig jaar en zoveel lesuren dus gemist zijn. Toch zijn er leuke optredens geweest op verschillende lokaties,  de kinderen vonden erg leuk vonden om te doen. Met veel dank aan Monique.

 

 

26 jan is de het Replublican Day. “on this day in 1950 Indian constitution came into force and India was proclaimed to be a sovereign democratic and a republic”

26 jan is ook de verjaardag van Shanti onze geweldige kokkin. Zij hoefde die dag natuurlijk niets te doen,wij hadden mensen ingehuurd om een lekker onbijt te maken.

De avond ervoor werden all voorbereiding getroffen voor de feestdosa’s, zodat het echten bakken ervan om 4 uur in de morgen kon starten.

In de middag was het tijd voor sport en spel. Wedstrijden voor oa hardlopen,volleybal Het was erg leuk en voor iedereen een prijs.