15 juni Tulip Garden hostel is in geopend en officieel in gebruik genomen.
Er was een kleine plechtigheid  met uiteraard de bijbehorende dansjes van de kinderen. Er werd mooi gezongen en er was een heerlijke maaltijd voor iedereen alle kinderen, de medewerkers/staf, de buren, maar ook voor  alle mensen die aan het hostel hebben gewerkt.

Het was erg druk met zo’n  200 mensen. Iedereen was erg trots en het was erg gezellig.

In ons hostel kunnen 25 meisjes uit zeer arme gezinnen wonen. Deze kinderen hoeven daarom niet met hun ouders mee, die van plek naar plek reizen om te werken. Door bij ons te wonen kunnen ze gewoon naar school.  Deze kinderen van het hostel gaan gedurende de vakanties naar huis en ook wanneer zij echt ziek zijn.
Er wonen nu 21 meisjes.

Met heel veel dank voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!