Paul Beenders was op bezoek in Tulip Garden. Paul ondersteunt ons enorm bij de begeleiding van scholing en studie van de kinderen in Tulip Garden. Daarnaast kwam Marlies van Heese ons helpen. Ze kwam voor de veertiende keer naar Tulip Garden. En ook kwam Wilna Crielaard, onze coördinator sponsors ‘buiten’ kinderen TG Hostel. Dit keer kwam Wilna samen met haar dochter Fleur Crielaard.

Samen met de kinderen lezen. Regelmatig  inkopen doen voor zowel Tulip Garden Home als hostel. Alle speelgoed wassen, zoals als het lego en de poppen. Pyama’s, ondergoed en schoonmaakmiddelen kopen voor Tulip Garden Home. Overhandigen van enige meegebrachte cadeautjes van sponsoren van een aantal kinderen. Begeleiden van een groepje kinderen naar de dokter. Een consult bij de oogarts  voor de oma van Prasanna. Volleyballen met de grote kinderen. Alle fietsen nakijken en repareren. En nog veel meer.  Kortom er was genoeg te doen!