Dit willen we graag vieren door Tulip Garden een veilige elektriciteitsvoorziening aan te bieden, ter vervanging van, onder andere, de huidige verouderde meterkasten. Kosten ca € 8000,- !

We willen dit bedrag inzamelen door middel van een diner en een veiling.

U kunt ons helpen door deel te nemen aan het diner en/of mee te bieden op de veiling.

Diner

Op 20 april is er van 18.30 tot 20.00 uur een diner bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. Dit diner bestaat uit een proeverij van voorgerechten, een hoofdgerecht met vlees of vis en daarna een proeverij van de lekkerste desserts. Passende wijn, koffie/thee, water zijn bij de prijs inbegrepen. U betaalt hiervoor € 60,- per couvert. Brasserie Paardenburg zal de kosten voor het diner zo laag mogelijk houden zodat de opbrengst voor het cadeau zo hoog mogelijk wordt.

Heeft u belangstelling om aan dit diner deel te nemen? Stuurt u dan een mail aan maritaleupen@upcmail.nl voor nadere informatie en/of uw aanmelding. Aanmelden voor het diner graag voor 15 maart 2016. Eet u geen vlees of vis, geeft u dit dan bij uw aanmelding door.

 Veiling

Om 20.30 uur start op 20 april in Brasserie Paardenburg een veiling. Op deze veiling worden producten en diensten aangeboden die ter beschikking zijn gesteld door ondernemers uit Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Bent u van plan om op de veiling aanwezig te zijn, wilt u dit dan per mail (maritaleupen@upcmail.nl) en voor 15 maart aan ons doorgeven? Als wij weten hoeveel mensen op de veiling komen, kunnen we er bij het organiseren rekening mee houden.

Houd u er wel rekening mee dat alles wat u koopt op de veiling direct afgerekend moet worden? Dit kan cash of via een overschrijving via de bankapp op uw telefoon.

Donatie

Mocht u niet willen of kunnen deelnemen aan het diner of de veiling, maar draagt u de Stichting wel een warm hart toe, dan kunt u ook een bijdrage voor de electriciteitsvoorziening overmaken op:

NL 81 RABO 035 18 89 086

NL 82 ABNA 043 46 90 325

ten name van Stichting Derde Wereld Hulp te Amstelveen, onder vermelding van:

‘Cadeau 10 jaar Tulip Garden’.

 

Met vriendelijke groet,

De organisatoren van het ‘Diner en Veiling ten behoeve van Tulip Garden’:

Marijke van Barneveld, Wonna van den Berg, Monique Diederen, Ria Ganzinotti, Annemiek Leupen, Els Oud, Ineke van ’t Schip en Marita Leupen