Ter afsluiting van de vakantie hebben de kinderen van Tulip Garden een dagje
uit naar Gateway om te zwemmen en te lunchen . Een geweldige donatie van een sponsor,

De kinderen, personeel en bezoekers hebben een werkelijk HEERLIJKE dag gehad. Zalig gezwommen en heel veel gegeten. Iedereen was er bij. Baby Tom hebben wij bij de vrouw van Joseph gebracht dus zelfs Prasanthi was er bij.  Het zwemmen was ontzettend leuk .
En er was een heerlijke lunch met allemaal   heerlijke gerechten  kip
curry, groente currys,  twee soorten rijst, chapatti,s en nan brood , curd en chutneys, water cola en twee soorten toetjes en ijs  natuurlijk.  HEEL veel dank voor deze geweldige gift van  iedereen in Tulip Garden een onvergetelijke dag.

Het personeel was ook zeer tevreden omdat onze kinderen zich heel goed
gedragen het was een hele gezellige dag.

Van de week was het feest in Tulip Garden. We vierden de verjaardag van Ron Manshande ,Patricia ten Rouwelaar en Vineeth. De kinderen hadden het de avond tevoren versierd en er was een heerlijke lunch met kip.

Madhu tabla (trammel) Pavani,Sravani en Viswasi Kumari(dans) uit Tulip Garden hebben op de muziekschool  Kaladarshinide in Vijayawada een  zomercursus  van 4 weken gevolgd. In totaal deden 235 kinderen mee aan dit zomerkamp. Voor de kinderen was het heel leerzaam en gezellig. Vol zelfvertrouwen gaven hun voorstelling aan een groot publiek.

Natuurlijk binnenkort in Tulip Garden!

Patrick en zijn neef Pascal, Wonna en Marijke zijn inmiddels weer vertrokken. En dit weekend zijn Ron, Ellis, Anita en Michelle aangekomen om te helpen tijdens de vakantie. Hulde aan allen want het nog steeds bloedheet In India. Het is zo’n 45 graden en ‘s nachts koelt het nauwelijks af.