Op 21 mei j.l., werd onder zeer grote belangstelling de tentoonstelling geopend van de schilderijen  gemaakt door de kinderen van  Tulip Garden. We waren enorm trots en was een zeer groot succes, We hadden zeer veel belangstellenden.  Bijna alle schilderijen zijn verkocht. De opbrengst is geheel ten goede van SDHW gekomen. Heel veel dank aan het van der Togt museum om dit mogelijk te maken!

Van de opening is een klein filmpje gemaakt. Die hebben de kinderen inmiddels gezien. Ze waren heel erg trots hun eigen werk in het museum te zien hangen. Ook herkenden ze vele gezichten van gasten, die Tulip Garden de afgelopen tijd hebben bezocht. Het was een leuke presentatie,  die werd afgesloten met een wit bolletje van alle kinderen van bakkerij Out uit Ouderkerk aan de Amstel. Mee gebracht door Margreet en Peter die weer terug zijn op Tulip Garden.