We hebben weer een groot aantal nieuwe kinderen die dringend bij ons willen wonen in ons   Anne’s  huis in Korokullu – een hostel voor de allerarmsten, de zgn. kastelozen, kinderen van India. U financiert een deel van de kosten voor levensonderhoud en de kosten voor school (schoolgeld, boeken, uniform). Het kind gaat t/m de 5e klas in het St. Anne’s school en gaat aansluitend voor 6 t/m 10 klas naar de school op 15 minuten loop afstand van het hostel.

Het betreft kinderen van hele arme, al dan niet complete gezinnen,  De ouders kunnen niet voor ze zorgen. Voor hun eigen dagelijkse handje rijst moeten de kinderen samen met hun ouders mee werken op het land of in de fabriek.

Voor een bedrag slechts vanaf € 200  per jaar per kind kunnen wij het kind opvangen. De ouders zijn daar heel blij mee. Want de kinderen kunnen naar school om te leren lezen en schrijven,  iets dat zij zelf nooit hebben geleerd.

Met uw ondersteuning maakt u voor het kind werkelijk het verschil.  Elke euro wordt door ons goed besteed.

Mocht u interesse hebben  een kind te willen sponsoren, kunt u dat bij Marrie Versluis aangeven (j.versluis19@kpnplanet.nl) of u vult het aanmeldingsformulier in, te vinden op deze website. U krijgt van uw sponsorkind een ‘biodata file’, een dossier waarin alle persoonlijke informatie vermeld wordt en een foto

We zoeken ondersteuning voor o.a. onderstaande kinderen.