Joseph is weer terug in Tulip Garden na een goede reis en iedereen erg blij om Joseph weer te zien Joseph en zijn vrouw waren emotioneel want zij zijn beide zeer dankbaar dat hij deze kans kreeg om Nederland te bezoeken.

Hij heeft enorm genoten maar was ook zeer onder de indruk van alles, de gast vrijheid het welkom op schiphol,zeker hoe alles georganiseerd is in het verkeer het ziekenhuis de winkels en hoe schoon alles is. Hij is iedereen zeer dankbaar en zeker Annet Senft voor het organiseren .

Ik ben met hem mee gereisd en dus ook weer in Tulip Garden wij hadden 100 krentenbollen bij ons waar iedereen van genoot. Ook hadden wij echte tulpen op Schiphol gekocht en deze hebben hier nog 3 dagen gestaan,en het is hier rond de 45 graden .

Op dit moment zijn Jessica Vis en Patrick Wennekes hiernog vorig jaar waren zij hier ook en zij doen enorm veel met en voor de kinderen.

Enige spelletjes zoals ballontrap,het lichtspel in het donker,spons gooien,wolvenspel,bingo 9ook Vasenta doet hieraan mee) Maar ook allerlei lekkere dingen zoals bv chips,mango,s en nutella !

De kinderen genieten volop .

 

Ook hebben zij een riksja geschonken,echt geweldig !!! Dit is veel ziuniger in gebruik om even naar het dorp Gannavaram te gaan en ook om de lunch bij de kinderen te brengen wanneer zij weer naar school gaan.

De kinderen genieten echt het is geweldig wat die twee weer doen wat een energie……………..!

Jessica en Patrick 2 445 Jessica en Patrick 2 453 Jessica en Patrick 2 455 Jessica en Patrick 2 459 Jessica en Patrick 2 460

 

 

Jessica en Patrick 2 043 Jessica en Patrick 2 044 Jessica en Patrick 2 071 Jessica en Patrick 2 129 Jessica en Patrick 2 146 Jessica en Patrick 2 148 Jessica en Patrick 2 152 Jessica en Patrick 2 155 Jessica en Patrick 2 170 Jessica en Patrick 2 172 Jessica en Patrick 2 174 Jessica en Patrick 2 178