Al  8 jaar is Joseph werkzaam in India voor de Stichting Derde Wereld Hulp. Joseph is werkzaam als chauffeur en is steun en toeverlaat voor alle kinderen , maar ook voor Peter en Margreet en de hele staf in India. Na al deze jaren is Joseph nu aanspreek punt voor iedereen en leidinggevende in Tulip Garden.

 

Joseph is een zeer gewaardeerd lid van de staf in India. Mede daarom is eind 2013 een privé actie gestart om voor Joseph iets extra’s te doen, nl een bezoek aan Nederland. Een lang gekoesterde wens van Joseph.

Na alle rompslomp rondom het verkrijgen van een paspoort en visum was het dan bijna zover.
Eindelijk was het zover !  Joseph werd op Schiphol onthaald door het bestuur en een aantal vrijwilligers, Er lag een vol programma voor hem klaar.  Een bezoekje aan fabriek,  rondleidingen ziekenhuis AMC en bakkerij Out in Ouderkerk, meet & greet met SDWH vrijwilligers en belangstellenden op 4 mei  in Amstelveen en natuurlijk een bezoekje aan de keukenhof.

Joseph kon z’n geluk niet op! Wel verdiend!

DSC01128 DSC01130 DSC01133 DSC01136 DSC01147 DSC01161 - kopie DSC01162 DSC01182